Toggle

XF

Onmiskenbaar Jaguar. Het assertieve design van de nieuwe XF onderscheidt hem van de massa.

Kenmerken

EIGENTIJDSE SCHOONHEID, PROGRESSIEVE STIJL

De nieuwe XF is strak en gespierd. Prachtig gelijnde glooiingen brengen zijn assertieve karakter tot leven. De zelfverzekerde, rechte grille en lange power-bulge op de motorkap kondigen zijn krachtige intenties aan. Een enkele, elegante boog loopt over de hele lengte van de carrosserie en eindigt in de markante, in de flanken doorlopende LED-achterlichten met door de F-TYPE geïnspireerd design.

De ranke, sportieve en progressieve vorm van de nieuwe XF biedt een geavanceerde aërodynamica, waardoor de auto soepel door de lucht beweegt en brandstofverbruik en emissies worden gereduceerd. Met zijn vanuit elke hoek zelfverzekerde expressie, straalt de nieuwe XF het karakter uit van een echte rijdersauto.

PERFECT GECONSTRUEERD

De nieuwe XF is het resultaat van unieke keuzevrijheid en luxe. Een plek waar premium materialen elegant zijn verwerkt in een design dat een puur, allesomvattend comfort biedt. Druk op de rode, pulserende 'Start'-knop en de XF komt tot leven. In perfecte choreografie draaien de ventilatieroosters naar u toe, de Jaguar DriveSelector komt soepel omhoog, de motor gromt en uw hartslag versnelt. Dit genot wordt vervolgd op de achterbank van de XF, waar de beste beenruimte in deze klasse de passagiers nog meer laat genieten van de show. Ongeacht waar u zit, zorgen het eigentijdse design van de nieuwe XF, de overvloed aan natuurlijk licht en het voortreffelijke vakmanschap voor een sfeer van royaal en ruim welzijn.

INNOVATIE VAN START TOT STOP

Blijf verbonden en entertained via InControl Touch, het infotainmentsysteem van de XF. Het biedt snelle responstijden en een eigentijdse grafische interface op een optioneel 10,2" touchscreen met 'stretch & swipe' functie. Jaguar's programma intelligente technologieën werkt samen om uw rijbeleving te stroomlijnen. U kunt ervoor kiezen om belangrijke informatie, inclusief navigatie-instructies, precies daar weer te geven waar u het wilt – recht voor u – op een van onze optionele hightech systemen: het Head-Up Display met laser-technologie of het configureerbare 12,3" HD TFT instrumentenpaneel. Alert, intuïtief en naadloos geïntegreerd – Jaguar technologie biedt oplossingen die op innovatieve wijze uw rijbeleving verbeteren.

LIGHTGEWICHT, INSTINCTIEF, ALERT

Dankzij Jaguar's Aluminium Intensive Architecture is de nieuwe XF een van de lichtste auto’s in zijn klasse. Dit maakt hem bijzonder efficiënt, met lagere verbruikswaarden, lagere kilometerkosten en met CO2-emissies vanaf slechts 104 g/km. De lichtgewicht double wishbone voorwielophanging en integral link achterwielophanging van de nieuwe XF werken samen ten behoeve van een superieur niveau van rijcomfort en handling. Onderweg past Adaptive Dynamics de respons van de auto instinctief af op de wegomstandigheden en de rijstijl van de bestuurder. Daarnaast biedt de van de F-TYPE afgeleide Configurable Dynamics nog meer mogelijkheden om de perfecte balans van uw nieuwe XF nog verder te personaliseren.

JAGUAR CARE: COMPLETE GEMOEDSRUST

De nieuwe Jaguar XF* wordt standaard geleverd met Jaguar Care, inclusief drie jaar garantie zonder kilometerbeperking en regulier onderhoud. Een onweerstaanbaar aanbod dat rijden nog zorgelozer maakt.

Configureer uw XF

 

Foto’s exterieur

Foto’s exterieur

Foto’s interieur

Foto’s interieur