Toggle

PACE

Een elektrische of hybride Jaguar is in de eerste plaats een Jaguar. Op de route naar een toekomst die duurzamer en verantwoorder is, voldoet ons programma elektrische en Plug-in Hybrid SUV’s aan al uw rijwensen.

Kenmerken

JAGUAR I-PACE (€ 65.990)

Het rijgevoel van een Jaguar kent geen gelijke. De introductie van elektrische aandrijving verandert daar niets aan. De nieuwe Jaguar I‑PACE is een volledig nieuw ontworpen, pure Battery Electric Vehicle (BEV). Spannend om naar te kijken, opwindend om in te rijden – de Jaguar I-PACE is 's werelds slimste sportwagen met vijf zitplaatsen.

LEES MEER 

JAGUAR E-PACE (VANAF € 61.538)

Met de nieuwste Plug-in Hybride-technologie voor de E-PACE maakt u autorijden nog efficiënter. Rijd kortere ritten tot 55 km volledig elektrisch en geniet voor lange ritten van de grote actieradius die de zeer efficiënte benzinemotor mogelijk maakt. 

Met grote elektrische actieradius en snel op te laden, dus u hoeft nog maar zelden te tanken. Geniet tijdens elke rit van het stille en luxueuze interieur; een oase van rust in het drukke verkeer. Daarbij biedt het nieuwe en intuïtieve Pivi Pro-infotainmentsysteem het summum van gebruiksgemak. Standaard is de 227 kW/309 pk sterke E-PACE R-Dynamic P300e PHEV zeer rijk uitgerust. Voorbeelden zijn:

De E-PACE P300e PHEV is beschikbaar vanaf € 61.538 of kies voor Financial Lease vanaf € 519 per maand*.

LEES MEER

JAGUAR F-PACE (VANAF € 76.335)

Met de nieuwe F‑PACE Plug‑in Hybrid profiteert u van een lager gemiddeld brandstofverbruik, terwijl u in de elektrische modus zelfs volledig emissievrij rijdt. Rijd kortere ritten tot 53 km volledig elektrisch en geniet voor lange ritten van de grote actieradius die de zeer efficiënte benzinemotor mogelijk maakt. Met grote elektrische actieradius en snel op te laden, dus u hoeft nog maar zelden te tanken. Geniet tijdens elke rit van het stille en luxueuze interieur; een oase van rust in het drukke verkeer. Daarbij biedt het nieuwe en intuïtieve Pivi Pro-infotainmentsysteem het summum van gebruiksgemak.

Standaard is de 297 kW/404 pk sterke F-PACE P400e PHEV zeer rijk uitgerust. Voorbeelden zijn:

De F-PACE P400e PHEV is beschikbaar vanaf € 76.335 of kies voor Financial Lease vanaf € 649 per maand*.

LEES MEER

*Disclaimer: Het zakelijke financieringsaanbod betreft een Financial Lease via Jaguar Land Rover Financial Services, handelsnaam van FCA Capital Nederland B.V. Financieringsvoorbeeld op basis van 60 maanden, 20.000 km per jaar, aanbetaling en slottermijn. Informeer naar de actieperiode, voorwaarden en een passende offerte. Wijzigingen en fouten voorbehouden.

Foto’s exterieur

Foto’s exterieur