Toggle

PACE

Een elektrische of hybride Jaguar is in de eerste plaats een Jaguar. Op de route naar een toekomst die duurzamer en verantwoorder is, voldoet ons programma elektrische en Plug-in Hybrid SUV’s aan al uw rijwensen.

Kenmerken

JAGUAR I-PACE (VANAF € 95.882)

Jaguar heeft de I-PACE subtiel verbeterd voor modeljaar 2024. De elektrische performance-SUV van Jaguar is voortaan extra onderscheidend dankzij diverse stijlvolle exterieurupgrades en beschikt over een nog rijkere uitrusting. Bovendien introduceert Jaguar aantrekkelijke R-Dynamic-modellen en – voor het eerst – opvallende zijdeglanslakken met keuze uit twee metallic kleuren. De vernieuwde Jaguar I-PACE is per direct te bestellen vanaf € 95.882.

Met een laag zwaartepunt, geavanceerde wielophanging en compacte, efficiënte elektromotoren op elke as biedt de elektrische Jaguar I-PACE een ongeëvenaarde balans tussen vierwielaandrijving, verfijning, wendbaarheid en een indrukwekkende actieradius onder real world-omstandigheden. De technologie en functies van de performance-SUV zijn verder geoptimaliseerd met behulp van naadloze software-over-the-air-updates. Er staan nog meer updates op stapel.

JAGUAR E-PACE (VANAF € 66.024)

Met de nieuwste Plug-in Hybride-technologie voor de E-PACE maakt u autorijden nog efficiënter. Rijd kortere ritten tot 55 km volledig elektrisch en geniet voor lange ritten van de grote actieradius die de zeer efficiënte benzinemotor mogelijk maakt. 

Met grote elektrische actieradius en snel op te laden, dus u hoeft nog maar zelden te tanken. Geniet tijdens elke rit van het stille en luxueuze interieur; een oase van rust in het drukke verkeer. Daarbij biedt het nieuwe en intuïtieve Pivi Pro-infotainmentsysteem het summum van gebruiksgemak. Standaard is de 227 kW/309 pk sterke E-PACE R-Dynamic P300e PHEV zeer rijk uitgerust. Voorbeelden zijn:

LEES MEER

JAGUAR F-PACE (VANAF € 88.309)

Met de nieuwe F‑PACE Plug‑in Hybrid profiteert u van een lager gemiddeld brandstofverbruik, terwijl u in de elektrische modus zelfs volledig emissievrij rijdt. Rijd kortere ritten tot 53 km volledig elektrisch en geniet voor lange ritten van de grote actieradius die de zeer efficiënte benzinemotor mogelijk maakt. Met grote elektrische actieradius en snel op te laden, dus u hoeft nog maar zelden te tanken. Geniet tijdens elke rit van het stille en luxueuze interieur; een oase van rust in het drukke verkeer. Daarbij biedt het nieuwe en intuïtieve Pivi Pro-infotainmentsysteem het summum van gebruiksgemak.

Standaard is de 297 kW/404 pk sterke F-PACE P400e PHEV zeer rijk uitgerust. Voorbeelden zijn:

LEES MEER