Toggle

Handsfree bellen in uw Jaguar,
ook met uw nieuwe telefoon

De ontwikkeling van de mobiele telefoon met alle functionaliteiten blijft in hoog tempo doorgaan. Ook het aanbod aan mobiele telefoons is enorm, met een grote variatie in gebruikte elektronica.

Voor de ingenieurs bij Jaguar is het eeneen grote uitdaging om mobiele telefoon-integratiesystemen in de verschillende Jaguar modellen compatible te maken voor het huidige aanbod aan telefoons. Als gevolg van de verschillen in toegepaste Bluetooth®-technologie en software blijkt dat niet alle in de handel zijnde telefoons compatible zijn met Jaguar PTI. Gezien de snelle ontwikkelingen in de mobiele telefoonmarkt wordt deze lijst regelmatig vernieuwd.

Website

Er is een speciale website ontwikkeld waarop u, als eigenaar van een Jaguar, precies kunt zien welke telefoons geschikt zijn voor het telefoonsysteem dat in uw auto is geïntegreerd.

U treft er alle relevante informatie aan met betrekking tot Jaguar en telefonie. Zo vindt u de meest geschikte toestellen inclusief procedure om te koppelen en of uw huidige telefoon wel geschikt is voor het telefoonsysteem in uw Jaguar.

Afspraak maken