Toggle

Of het nu regent, stormt of sneeuwt, met onze uitgebreide service en ons omvangrijke accessoires- en (winter)bandenprogramma houdt u uw Jaguar altijd in optimale conditie voor alle rijcondities. Zo kunt u ook op de koudste dagen van het jaar genieten van het comfort van uw auto. Dat garanderen wij met onze Servicebelofte, waarbij kwaliteit en transparantie centraal staan.

Bij een goede voorbereiding van uw auto op de komende winterperiode hoort een wintercheck. Uw Jaguar wordt hierbij door onze monteurs nagekeken op de wintergevoelige punten. Zij kennen uw Jaguar als de beste en zorgen ervoor dat u de winter goed voorbereid tegemoet gaat. Bel +31 (0)40-290 11 20 voor het maken van een afspraak.

Neem ook eens een kijkje in ons accessoireprogramma. Mogelijk vindt u hier extra uitrusting voor uw auto die zijn functionaliteit en uitstraling verder vergroten. Bijvoorbeeld met onze dakdragersystemen, waarmee u gemakkelijk ski's en snowboards kunt meenemen, maar ook met sneeuwtractiesystemen en fraaie of praktische exterieurdetails.

Bij ons vindt u ook stijlvolle artikelen voor uzelf. In de Jaguar Collection vindt u bijvoorbeeld fraaie, warme jassen, stijlvolle koffers en tassen, en andere praktische uitrusting.

Afspraak maken