Toggle

New Jaguar F-Pace

Maak kennis met de new Jaguar F-Pace 

Kenmerken

Deze luxueuze performance-SUV combineert een prijswinnend design, Jaguar prestaties en intuïtieve technologieën om elke rit bijzonder te maken. Nu ook beschikbaar als Plug-In Hybrid.
Over elk detail van het interieur is nagedacht om een oase van rust te creëren voor u en uw passagiers. Ervaar de premium materialen, nieuwe kleurenthema's en geoptimaliseerd zitcomfort in het geheel nieuwe interieur van de Jaguar F‑PACE en de Jaguar F‑PACE R‑Dynamic.

Hybride, benzine of diesel

De F-PACE biedt de keuze uit nieuwe benzine- en dieselmotoren met mild hybrid-technologie, en biedt tevens een geheel nieuwe Jaguar Plug-In Hybrid ─ voor wie brandstofverbruik en CO2-emissies nog verder wil reduceren. Alle transmissies zijn achttraps automatische transmissies.

Jaguar's unieke eigenschappen

U kunt kiezen tussen volledige dynamische prestaties of maximale brandstofzuinigheid. JaguarDrive Control schakelt sneller in de Dynamic-modus en schakelt eerder op in de Eco-modus. De Regen/ijs/sneeuw-modus schakelt voorzichtiger, voor rijden in omstandigheden met weinig grip.

Configureer uw F-PACE. 

Foto’s exterieur

Foto’s interieur