Toggle

E-PACE

GECREËERD OM DE ZINTUIGEN TE PRIKKELEN

Kenmerken

De E‑PACE, Jaguar's eerste compacte SUV, combineert een opvallend exterieur met ruimte en functionaliteit. Met zijn fraai gevormde motorkap en krachtig gelijnde zijkanten, is de E‑PACE een dynamische, wendbare SUV met het design van een coupé. De uitstraling van de E‑PACE wordt versterkt door de slanke LED-koplampen en opvallend gevormde LED-achterlichten. Daarmee presenteert Jaguar een totaal nieuwe interpretatie van het compacte SUV-concept.

GECREËERD OM DE ZINTUIGEN TE PRIKKELEN

Een opwindende, instinctieve rijbeleving is geïntegreerd in het DNA van elke Jaguar. DE E-PACE heeft dit ook zeker omdat ook deze, net zoals het grotere broertje de F-PACE, gebaseerd is op de sportauto van Jaguar: de F-TYPE. De E‑PACE  heeft een volledig onafhankelijke wielophanging wat een unieke balans biedt tussen wendbaarheid en rijcomfort. Geavanceerde rijtechnologieën, zoals Active Driveline en Adaptive Dynamics, dragen bij aan het wendbare en gecontroleerde rijgedrag van de E‑PACE.

OP DE BESTUURDER AFGESTEMDE COCKPIT

Het op de bestuurder afgestemde interieur van de E‑PACE biedt hoogwaardige materialen en een eigentijds ontwerp. De cockpit is rondom de bestuurder ontworpen, zodat alle bedieningselementen en instrumenten binnen handbereik liggen en u zich op uw rijplezier kunt richten.

VOOR ALLES EEN PLEK

De E‑PACE biedt de meest opbergruimte in zijn klasse. De diepe middenconsole met uitneembare bekerhouders biedt een zeer veelzijdige ruimte. Het ruime dashboardkastje is bijzonder geschikt voor alle belangrijke spullen die u graag bij de hand wilt houden. Zo ook is de vorm van de twee diepe opbergvakken in de voorportieren aangepast op een grote variatie aan voorwerpen.

INGENIUM-MOTOREN

De E-PACE biedt de keuze uit twee Ingenium-benzinemotoren en drie Ingenium-diesels die zich alle onderscheiden door efficiënte, verfijnde en alerte rijeigenschappen. Een van de opties is de economische 150 pk 2.0 liter viercilinder turbodiesel met voorwielaandrijving, met CO2-emissies vanaf 124 g/km en een brandstofverbruik vanaf 4,7 l/100 km. Voor hogere prestaties is er de 300 pk sterke 2.0 liter viercilinder turbo benzinemotor met All Wheel Drive, die een topsnelheid heeft van 243 km/h en een acceleratie van 0-100 km/h in  6,4 seconden.

Foto’s exterieur

Foto’s exterieur

Foto’s interieur

Foto’s interieur