Toggle

XE

De XE is is direct herkenbaar als een Jaguar, voelt als een Jaguar en rijdt als een Jaguar – de XE is in hart en ziel een Jaguar.

Kenmerken

De XE verandert alles.

Het ontwerpen van een vierdeurs sedan die evenveel rijplezier biedt als een sportauto is een enorme uitdaging. Maar de nieuwe, verder verbeterde XE voldoet met gemak aan deze eis. Hij is geïnspireerd door de F-TYPE – ons high-performance model – en zit vol verbeteringen, innovaties en technologieën. Hij vormt een nieuwe definitie van hoe een compacte sedan moet rijden en staat voor alles waar Jaguar beroemd om is: fraai en stijlvol design, precisietechniek en een tastbaar gevoel van opwinding.

De meest geavanceerde, efficiënte en verfijnde sports sedan die Jaguar ooit heeft ontwikkeld. De XE is in hart en ziel een Jaguar. En met de zeer zuinig diesel motoren is de Jaguar XE, zelfs als automaat, verkrijgbaar met 20% bijtelling. De verleidelijke belofte van prestaties die zijn verheven tot kunst, maakt de XE zo aantrekkelijk. Maar nu maakt een omvangrijk garantie- en onderhoudspakket de XE helemaal onweerstaanbaar. Elke XE wordt standaard geleverd met Jaguar Care, dat bestaat uit drie jaar garantie zonder kilometerbeperking en uitgebreide Jaguar Roadside Assistance.

U maakt contact met de XE vanaf het moment dat u plaatsneemt op de comfortabele, ergonomisch gevormde stoelen. In een Jaguar zit u laag. Recht voor u ziet u het door de F-TYPE geïnspireerde instrumentenpaneel met twee grote, sportief vormgegeven instrumenten en centraal geplaatst infodisplay. U pakt het stevige sportstuur vast – eveneens bekend uit de F-TYPE. Naast u draagt de verhoogde middenconsole bij aan het cockpitgevoel, terwijl het getrapt oplopende dashboard zich elegant voor u uitstrekt. Druk op de Startknop en de XE ontwaakt.

De XE combineert de nieuwste innovaties, technologie en design. Hij is voorzien van systemen die zowel de bestuurder ondersteunen als de rijbeleving verbeteren. De XE betekent een revolutie en geeft een duidelijk signaal af aan alle andere auto's in zijn klasse. Wilt u dit zelf ervaren? Neem dan nu contact op met onze verkoopafdeling op telefoonnummer 040 – 290 11 20 of per mail info@cito-jaguar.nl voor een proefritafspraak.

Configureer uw XE. 

 

Foto’s exterieur

Foto’s exterieur

Foto’s interieur

Foto’s interieur