Toggle

Jaguar F-Pace P400E Limited Edition

Met de F-PACE P400e Limited Edition, beschikbaar als S en R-Dynamic SE, speelt Jaguar in op de grote vraag naar deze uiterst efficiënte PHEV-uitvoering (Plug-in Hybrid Electric Vehicle). Deze uitvoering met 297 kW/404 pk combineert krachtige prestaties met de voordelen van een fluisterstille elektrische aandrijflijn. De elektromotor biedt, samen met een geavanceerde Ingenium benzinemotor, niet alleen zeer lage verbruiks- en emissiewaarden, maar natuurlijk ook een uiterst dynamische en stijlvolle rijbeleving. Bovendien bieden beide limited editions zowel een rijkere uitrusting als een aangenaam klantvoordeel. Financial Lease vanaf € 709 per maand*.

 

F-PACE P400E LIMITED EDITION S

De F-PACE P400e Limited Edition S is gebaseerd op de F-PACE P400e S en biedt naast de uitrusting van die uitvoering de volgende extra standaarduitrusting: 

• Glazen panoramadak met elektrisch bediend schuif-/kanteldeel vóór

• 12-voudig elektrisch verstelbare en verwarmbare voorstoelen

• Cold Climate Pack (verwarmbare stuurwielrand, hogedruk koplampsproeiers, verwarmbare voorruit) 

De F-PACE P400e Limited Edition S is leverbaar vanaf € 79.990; een aantrekkelijk prijsvoordeel van € 4.236 t.o.v. een auto met individueel geselecteerde opties. Deze unieke 22MY-uitvoering is beschikbaar uit voorraad, zolang de voorraad strekt. Financial Lease vanaf € 709 per maand*.

DOWNLOAD BROCHURE

 

F-PACE P400E LIMITED EDITION R-DYNAMIC SE

De F-PACE P400e Limited Edition R-Dynamic SE is gebaseerd op de F-PACE P400e R-Dynamic SE en biedt naast de uitrusting van die uitvoering de volgende extra standaarduitrusting: 

• Glazen panoramadak met elektrisch bediend schuif-/kanteldeel vóór 

• 16-voudig elektrisch verstelbare en verwarmbare voorstoelen met memoryfunctie 

• Cold Climate Pack (verwarmbare stuurwielrand, hogedruk koplampsproeiers, verwarmbare voorruit)

• Driver Assist Pack (Adaptive Cruise Control, Rear Collision Monitor) 

De F-PACE P400e Limited Edition R-Dynamic SE is leverbaar vanaf € 86.490; een aantrekkelijk prijsvoordeel van € 4.867 t.o.v. een auto met individueel geselecteerde opties. Deze unieke 22MY-uitvoering is beschikbaar uit voorraad, zolang de voorraad strekt. Financial Lease vanaf € 709 per maand*.

DOWNLOAD BROCHURE