Toggle

Jaguar motoren: elektrisch, Plug-in Hybrid, benzine of diesel

ELEKTRISCH, PLUG-IN HYBRID, BENZINE OF EURO 6 DIESEL

Onze elektrische en plug-in hybrid aandrijflijnen zijn de toekomst van autorijden. Onze huidige benzine- en dieselmotoren zijn de schoonste en meest efficiënte die wij ooit hebben geproduceerd. Welke is geschikt voor u?

VOLLEDIG ELEKTRISCH (BEV)

Onze geavanceerde, volledig elektrische aandrijflijnen zorgen voor hoge prestaties zonder emissies van de auto. Aangedreven door twee elektromotoren, met een accu die wordt opgeladen via een laadaansluiting en regeneratief remmen. EV is de elektrische toekomst van Jaguar.

PLUG-IN HYBRID (PHEV)

Schakel naadloos over tussen rijden op de elektro- of de benzinemotor. Jaguar Plug-in Hybrids bieden het beste van beide technologieën. Perfect voor dagelijks woon-werkverkeer en volledig emissievrij in de EV-modus (Electric Vehicle). Ze worden opgeladen via stopcontact of laadpalen en regeneratief remmen.

BENZINE

Met hun dynamische en soepele karakter eren onze nieuwe benzinemotoren de traditie van Jaguar met een karakteristiek alert rijgedrag, terwijl het brandstofverbruik en de CO2-emissies indrukwekkend laag zijn.

DIESEL

De huidige dieselmotoren van Jaguar zijn schoner dan ooit met een zuiniger brandstofverbruik en hun koppelkarakteristiek is geschikt voor offroad-rijden en het trekken van een trailer. Een combinatie die leidt tot werkelijk betrouwbare prestaties over lange afstanden. 

 

WELKE IS GESCHIKT VOOR U?

Beantwoord 5 korte vragen over uw rijgewoonten om te zien of u voor uw volgende Jaguar het beste een volledig elektrisch, plug-in hybrid-, diesel- of benzine-model kunt kiezen.

Start de test