Toggle

Jaguar is de officiële autopartner van het tennistoernooi van Wimbledon en stelt 170 auto's beschikbaar.

- Wimbledon en Jaguar: beide Britse iconen

- 170 Jaguars voor Wimbledon-organisatie: nieuwe XE-, XF-, en XJ-modellen

- Jaguar Nederland wederom Official Car Supplier van Topshelf Open Rosmalen

Jaguar is met onmiddellijke ingang de officiële autopartner van het prestigieuze tennistoernooi van Wimbledon (29 juni-12 juli aanstaande). Het merk stelt 170 auto’s ter beschikking aan de organisatie, waaronder nieuwe XE-, XF-, en XJ-modellen. In Nederland is Jaguar opnieuw officieel partner van het Topshelf Open, het tennistoernooi op gras dat voor veel spelers dient als voorbereiding op Wimbledon.

Jaguar en Wimbledon vormen een perfecte match: beide zijn op en top Brits en zowel bij Wimbledon als Jaguar wordt er gespeeld op het allerhoogste niveau. Tim Henman, de voormalige nummer 1 van het Britse tennis, die nu zitting heeft in het bestuur van de All England Lawn Tennis and Croquet Club daarover: “Wimbledon en Jaguar zijn Britse iconen – ze vullen elkaar perfect aan.”

Mourinho op het centercourt

Top-voetbaltrainer én Jaguar ambassadeur José Mourinho maakte bij de bekendmaking van de overeenkomst tussen Wimbledon en Jaguar gebruik van de mogelijkheid om samen met Tim Henman het centercourt van Wimbledon te bezoeken. De coach van Chelsea die een Jaguar F-TYPE rijdt, benadrukte het speciale karakter van Wimbledon: “Er zijn meer grote toernooien, maar Wimbledon is uniek, vooral door zijn historie. Wimbledon is echt ‘the special one’. Dat kun je moeilijk uitleggen, dat moet je ervaren.” Een korte film over Mourinho’s bezoek aan Wimbledon is hier https://www.youtube.com/watch?v=CgSsULlCDVw te zien.

Jaguar Nederland partner Topshelf Open

Evenals in voorgaande jaren is Jaguar Official Car Supplier van het Topshelf Open, het ATP-grasbaantoernooi in Rosmalen, dat voor diverse wereldtoppers dienst als voorbereiding op  Wimbledon. Het toernooi in Rosmalen vindt dit jaar plaats van  8-14 juni aanstaande. Paul Haarhuis die in 1998 samen met Jacco Eltingh de dubbeltitel op Wimbledon veroverde, is ook officieel Jaguar ambassadeur.