Toggle

XJ

De XJ is een opwindende combinatie van vermogen, schoonheid en allround raffinement. De XJ is altijd perfect, ongeacht of u in de stemming bent om zelf te rijden of om u ontspannen te laten rijden.

Kenmerken

DESIGN IN BEWEGING

Het krachtige karakter van de XJ komt tot uitdrukking in de brede, lage houding van de auto en de lange, doorlopende taillelijn. Met zijn fusie van dynamische lijnen en verfijnde élégance voldoet hij aan Jaguar's esthetische merkwaarden van schoonheid, essentie en eenvoud. De XJ is nu krachtiger en assertiever, met kenmerken als een indrukwekkende, verticaler geplaatste grille, nog fellere LED koplampen en fraaie, nieuwe achterlichten.

INNERLIJKE RUST

Buitengewoon luxueus: het gehele interieur van de XJ biedt een niveau van vakmanschap waardoor de auto zich onderscheidt. In een XJ reist u niet zomaar, maar geniet u van een klasse apart.

KRACHTIG, ALERT, INTELLIGENT

Elke XJ motor biedt een toonaangevende combinatie van prestaties, raffinement en efficiency. Het programma loopt van een nieuwe variant van onze 3.0 liter V6 dieselmotor, nu met 300 pk en 700 Nm koppel, en een 3.0 liter V6 Supercharged benzinemotor met 340 pk, tot de 5.0 liter V8 Supercharged benzinemotor met 550 pk. Alle modellen hebben een achttraps automatische transmissie voor alerte, fluisterstille en soepele schakelhandelingen.

SCHOONHEID, STERKTE EN WENDBAARHEID

De geheel aluminium carrosserieconstructie van de XJ is niet alleen sterk en stijf, maar ook extreem licht. De 100 procent aluminium, zelfdragende carrosserieconstructie heeft geen enkele lasnaad en is een van de lichtste in zijn klasse. De uitstekende vermogens/gewicht-verhouding verbetert alle aspecten van de prestaties en de zelfdragende constructie biedt extra torsiestijfheid voor nog betere handling en uitstekende veiligheidsvoordelen.

ALTIJD IN CONTACT

InControl Touch Pro - standaard op elke XJ - is Jaguar's nieuwe, state-of-the-art infotainmentsysteem, dat het concept van de 'connected car' naar een hoger niveau tilt. Een 8" touchscreen in de middenconsole en een configureerbaar, high-definition 12,3" TFT instrumentenpaneel bieden gebruiksvriendelijke interfaces en een programma innovatieve kenmerken. Deze zijn bijvoorbeeld een compleet nieuw, voorspellend navigatiesysteem dat uw geregelde ritten 'leert'. Een 10 GB harddrive voor de opslag van persoonlijke mediabestanden is standaard.

XJR PRESTATIES EN LUXE

De XJR combineert supercar-prestaties met de hoogste niveaus van vakmanschap. Van zijn 5.0 V8 550 pk Supercharged benzinemotor en geavanceerde rijtechnologieën, tot de unieke 'R'-styling en het eigentijdse interieur, is dit de ultieme expressie van sportieve luxe.

JAGUAR CARE

De Jaguar XJ* wordt standaard geleverd met Jaguar Care, inclusief drie jaar garantie zonder kilometerbeperking en regulier onderhoud. Een onweerstaanbaar aanbod dat rijden nog zorgelozer maakt. 

Download hier de PRIJSLIJST en de BROCHURE 

 

Foto’s exterieur

Foto’s exterieur

Foto’s interieur

Foto’s interieur