Toggle

I-PACE

Jaguar's eerste volledig elektrische performance SUV!

Kenmerken

De I-PACE, Jaguar’s eerste volledig elektrische performance SUV. Deze prachtig vormgegeven Jaguar biedt ook nog eens ongelooflijke prestaties. Met maar liefst 400 pk, 700 Nm koppel en All-Wheel-Drive accelereert hij binnen 4,8 seconden naar de 100 km/h. Daarbij heeft de I-PACE een actieradius, gemeten via de nieuwe en verbeterde meetmethode WLTP, van maar liefst 470 km.

Deze Jaguar is ontworpen als EV (Electric Vehicle). Dat heeft als voordeel dat  het geen ombouw is van een conventionele auto waarbij de motorruimte werd ingenomen door een verbrandingsmotor. Doordat deze afwezig is bij de I-PACE is de motorkap een stuk korter dan normaal, hierdoor kunnen de voorstoelen verder naar voren worden geplaatst wat resulteert in meer ruimte in de cabine.

Maar dat is niet het enige voordeel; ook verdwijnt de middentunnel in de auto bij gebrek aan een transmissie. Het enige wat overblijft is een vlakke bodem die voorzien is van een 90 kWh accupakket. De plaatsing van deze accu’s zo dichtbij de bodem zorgt voor een uniek laag zwaartepunt en een gewichtsverdeling in de auto die 50:50 is. Iets wat in combinatie met Jaguars stijfste aluminiumplatform ooit, een fantastische rijervaring moet opleveren.

De lithium-ion batterij is in 45 minuten tot 80 procent opgeladen, en moet u nu toch onderweg opladen zorgt het EV-navigatiesysteem ervoor dat u de ideale elektrische route rijdt. Doordat de I-PACE geen verbrandingsmotor heeft stoot deze zijn levenscyclus gemiddeld 15 ton minder CO₂ uit dan conventionele auto’s.

De All New Jaguar I-PACE is te bestellen vanaf € 65.990,- inclusief kosten rijklaar maken. 

Configureer uw I-PACE. 

Opties en uitrusting
Jaguar I-PACE

I-PACE EV320

PIVI PRO INFOTAINMENTSYSTEEM

Pivi Pro is ons meest intuïtieve en gemakkelijkst bedienbare infotainmentsysteem ooit. Het systeem heeft een indeling waarmee u in één oogopslag, vanaf het startscherm, vaak gebruikte opdrachten geeft en veelgebruikte functies bedient, waaronder navigatie, telefoon en media. U kunt de lay-out eenvoudig aanpassen en extra informatie of functies toevoegen.

Foto’s exterieur

Foto’s interieur

Foto’s interieur