Toggle

F-PACE

A new Jaguar is born

Kenmerken

Maak kennis met de nieuwe Jaguar F-PACE

De F-PACE is een performance SUV die maximum rijplezier combineert met absolute efficiency. De F-PACE is door-en-door technologisch geavanceerd voor uw veiligheid, connectivity en entertainment. Hij heeft de capaciteiten voor elke weg en de functionaliteit voor elke dag. De Jaguar F-PACE is een Jaguar voor u én een Jaguar voor uw gezin.

SPORTAUTO-DNA

De nieuwe Jaguar F-PACE is geïnspireerd door de F-TYPE en is een performance SUV met het DNA van een sportauto. Van de verheffing op de motorkap tot de geprononceerde achterspatborden, zorgt zijn krachtige design voor een markante uitstraling die bewonderende blikken oogst. De F-PACE geeft een nieuwe invulling aan de energie, kracht en pure vormen van de F-TYPE.

FUNCTIONALITEIT EN RUIMTE

De F-PACE heeft een toonaangevende bagageruimte in zijn klasse, met een inhoud van 650 liter en een 40:20:40 gedeeld neerklapbare achterbank.

VOERTUIGTECHNOLOGIE

De F-PACE biedt u state-of-the-art technologie, zoals Head-Up Display en Activity Key, plus geavanceerde bestuurderondersteunende systemen die elke rit gemakkelijker en minder inspannend maken. Een voorbeeld hiervan is het geavanceerde InControl multimediasysteem, dat onderweg voor entertainment zorgt en u verbonden houdt met de buitenwereld.

Foto’s exterieur

Foto’s exterieur

Foto’s interieur

Foto’s interieur